Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsalúzia képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Zsalúzia - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Zsalúzia
Keresés
Találatok száma - 8 db
Árnyékmester zsaluzia

Árnyékmester zsaluzia

Professzionális árnyékolástechnika, az Árnyékmester ajánlásával. Kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékek közül válogathatnak a vásárlók. A svájci minőséget képviselő zsaluziák kiváló árnyékolók, állíthatóságuk miatt az egyik legelterjedtebbek külföldön és hazánkban is. A zsaluziákon kívül még árulnak, rolettákat és reluxákat is. Minden általuk kínált termékre lehet árajánlatot kérni. A hírek aloldalon, naprakész információkat olvashatnak a látogatók. Telephelyük a XVII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Euroland

Euroland

A Nyugat-Európából áttelepülő gyárak, irodák hozták ismét divatba hazánkban a már elfelejtett zsaluziát. Ez a roppant praktikus árnyékoló nagy előnye, hogy a hő-átadó felület az ablakokon kívül van, a lamellákon leadott hő így a szabadban marad. Sokkal hűvösebb az iroda, lakás, kevesebbet fog fogyasztani a légkondicionáló, ha egyáltalán bekapcsol.

Gondos Árnyékolástechnika

Gondos Árnyékolástechnika

Az ablakok, teraszajtók vagy nagy méretű üvegfelületek elé szerelhető alumínium zsalúziák készülhetnek 50-60-65-80 mm szélességű lamellákkal. A lamellák dőlésszögét kézi(kurblis) illetve motoros vezérléssel változtathatjuk és ugyanezen kezelőkkel lehet felhúzni is a zsalúziát.

Józsa és Társa - zsalúzia

Józsa és Társa - zsalúzia

A zsalúzia a tökéletes külső árnyékolók és a modern design ötvözetei. Működési elve a reluxához hasonlítható. A zsalúziák rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém időjárási körülmények között is tökéletes. Széles lamellái a nap bármely szakában gondoskodnak a helyiség megfelelő fényviszonyairól.

Lajta Árnyékolástechnika

Lajta Árnyékolástechnika

Az épület ablakára vagy külső nyílászáróira kerül felszerelésre kívülről, belső mozgatással, amely lehet mechanikus vagy motoros üzemeltetésű. Külső hő- és fényhatás szűrésére. Többféle színválasztékban kerül forgalomba.

Márton árnyékolástechnika

Márton árnyékolástechnika

Irodák, üzletek, ipari épületek és modern otthonok ideális külső árnyékolója a zsaluzia. Működési elve a reluxáéhoz hasonlítható. Lamellái a nap bármely szakában gondoskodnak a helyiség megfelelő fényviszonyáról. Véd a nemkívánatos betekintés ellen, ugyanakkor szabad kilátást biztosít.

Predex Kft.

Predex Kft.

Praktikusságának, esztétikus megjelenésének és széles színválasztékának köszönhetően a zsaluzia egyre közkedveltebb árnyékoló Megjelenésében leginkább a reluxára hasonlít, viszont ezt az árnyékolót kívülre ablak elé szereljük. Családi házak, iskolák közintézmények mellett főként irodaházak ablakaira. Lehet kurblis vagy motoros, akár távirányítóval működtethető.

Relax árnyékolás

Relax árnyékolás

A stabilo-luxe 80 aluzsalu egy kiforrott svájci konstrukció. A hengerelt, visszahajlított élű lamellákkal egy kiváló minőségű kültéri árnyékoló szerkezet, amely bármely homlokzathoz kitűnően alkalmazkodik. Nagyobb ablakoknál belső árnyékolóként is alkalmazható.

Tuti menü