Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Textilroló képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Textilroló - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Textilroló
Keresés
Találatok száma - 6 db
Árnyéktech Kft.

Árnyéktech Kft.

Raffroló (római roló) Bármilyen függönyanyagból elkészíthető, a hagyományos függönytől eltérően függőlegesen mozgatható. Gyöngyláncos vagy motoros kezelésű lehet. A textil tépőzárral rögzíthető a szerkezetre, melyet teljesen eltakar.

Józsa és társa

Józsa és társa

Cégünk jogelődje 1983-ban alakult. A kezdetben csak reluxakészítéssel foglalkozó árnyékolástechnikai vállalkozás fokozatosan bővülve érte el jelenlegi tevékenységi körét, így már teljes körű árnyekolástechnikai szolgáltatást nyújtunk. Szakembereink főleg Budapesten és vonzáskörzetében dolgoznak a tulajdonos-ügyvezető irányításával.

Pepita Kft.

Pepita Kft.

A Pepita Kft 1992-ben alakult lakástextil-nagykereskedésként szállodai és éttermi textíliák forgalmazására szakosodva. Az eredeti tevékenységünket 1998. év elejétől függönykészítéssel, konfekcionálással bővítettük, ami jelenleg meghatározó működésünkben.

Roló Express

Roló Express

Erfal árnyékoló - római roló - Hazánkban is egyre népszerűbb árnyékoló rendszer. A raff roló éppúgy illik a hagyományos környezethez, mint a modernebb berendezéshez. Jellemzője: függőleges mozgatás; gyöngyláncos kezelés. A textil tépőzárral rögzíthető a fejsínhez, amelyhez a felhúzó és kezelő mechanika is csatlakozik.

SzeliDesign

SzeliDesign

Az ablak stílusa, elhelyezkedése és formája szerepet játszik abban, hogy milyen függönyt választunk hozzá. Akár egy kisebb átalakítás is megváltoztathatja az egész szobát. Ügyes függönyözéssel a kis ablakok nagyobbnak tűnnek, vagy az egymás melletti, de különböző méretű ablakok egységessé válnak.

Zsupi Ktf

Zsupi Ktf

Napjainkban ismét egyre nagyobb teret hódít kedvelt és változatos árnyékoló a roletta. Nem csak egyszerűen egy függöny, hanem a textilrolók segítségével megfelelő fény kölcsönözhetünk otthonunkba.Tetőtéri árnyékoló közismert árnyékolója, mely nyílászárókon is kiválóan alkalmazható.

Tuti menü