Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalagfüggöny képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Szalagfüggöny - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Szalagfüggöny
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bodor-Roll Kft.

Bodor-Roll Kft.

Sok éves gyártói tapasztalat alapján kifejlesztett típus, mely a német decomatic rendszer jó tulajdonságait és az egyszerűbb olasz kivitel árfekvését hordozza magában. A műszaki kialakítás lehetővé teszi a szalagtartó csipeszek helyszínen történő cseréjét. A többi típusnál erre nincs lehetőség, a csere műhelymunkát igényel.

Euroland - szalagfüggöny

Euroland - szalagfüggöny

Szalagfüggöny a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló.

Heliostop Kft.

Heliostop Kft.

A szalagfüggöny korszerű és divatos termék. A szalagfüggöny bármilyen belsőtérnek elegáns és praktikus megjelenést biztosít. A szalagfüggöny leginkább munkahelyek, lakások árnyékolására használható, de divatos a terek elválasztása szalagfüggönnyel.

Hernádi szalagfüggöny

Hernádi szalagfüggöny

A szalagfüggöny az irodák, irodaépületek elmaradhatatlan árnyékoló szerkezete. Forgatható lamelláival képes a bejövő fény szabályozására, valamint megfelelő textillel a fény teljes elnyelésére. A szalagfüggöny, napháló (screen) anyaggal gyártva alkalmas az UV kiszűrésére. A széles anyagválasztéknak köszönhetően, családi házak, lakások belsőárnyékolója is lehet. Az általunk forgalmazott szalagfüggöny szerelhető ablaknyílásra, mennyezetre, vagy oldalfalra, egyenes és ferdesííban is.

Opánszky

Opánszky

Árnyékolástechnikai vállalkozásunk 1986-ban kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos fejlődést felmutatva haladtunk napjainkig. Mára cégünk szerepe meghatározó ezen a szakmai területen. Szerteágazó típusú redőnyeink (alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, stb.) és más árnyékolástechnikai termékeink kiváló minőségben, nagy választékkal készülnek saját üzemünkben.

Poligon Kft

Poligon Kft

A ipari PVC hőfüggönyök ipari környezetben, kapunyílásokba szerelve hatékony hőszigetelést biztosítanak rugalmas zárás mellett. A csarnokok, raktárak, gyárak belső tereit az ipari hőszigetelő függöny kiválóan véd por, huzat és zaj ellen, megakadályozza a madarak berepülését. Az átlátszó PVC szalag lehetővé teszi a targoncák és személyek gyors és akadálymentes áthaladását.

Rollstar

Rollstar

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 63, 90 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is. 200 féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az aprómintásig, a poliésztertől a pamut-len keverékéig, az üvegszálas nehezen éghetőtől a high-tech alumíniumig.

Solarstop Kft.

Solarstop Kft.

Kívánság szerint bármilyen méretben készíthető, különböző anyagok (30 fajta) és bő színválaszték áll rendelkezésére. A kezelési módokat Ön választja meg. Trapéz és háromszög ablakok szinte egyedüli árnyékolója a szalagfüggöny.

Szalagfüggöny és egyéb árnyékolási megoldás

Szalagfüggöny és egyéb árnyékolási megoldás

Árnyékolástechnika? Szereltessen fel velünk napellenzőt, szalagfüggönyt, szúnyoghálót, vagy bármilyen más árnyékoló megoldást! Ha minket választ, a napellenző a háza dísze lesz! Az általunk készített árnyékolók tartósak, precízen szereltek és esztétikusak is. Másfél évtizedes tapasztalattal választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Távirányítós, motoros eszközök, vagy egyszerű függönyök? Precíz tervezés, gondos kivitelezés! Nézze meg honlapunkat! Velünk nem érheti csalódás! Hívjon bizalommal

Hirdetés
Szalagfüggöny szerelés Budapesten

Szalagfüggöny szerelés Budapesten

Minőségi árnyékolástechnikáink irodai, otthoni alkalmazásra, teljes kivitelezés a felméréstől a felszerelésig. Kérjen tőlünk netes árajánlatot vagy keresse cégünket bizalommal a 06-20-219-30-61-es telefonszámon! Árnyékolástechnikában 17 éve folyamatosan az Ön nyugalma a legjobb referenciánk! Az Ön által vásárolt szalagfüggöny rendszer lakása, irodája, munkahelye belső tereinek a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, sőt, épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. A szalagfüggöny a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. A rendszer bármelyik évszakban megállja a helyét. Mi a minőséget nyújtjuk jutányos áron! Áraink tartalmazzák Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is! Kérjük tekintse meg weboldalunkon munkáinkat, nem fog csalódni!

Tuti menü