Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sötétítő függöny képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Sötétítő függöny - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Sötétítő függöny
Keresés
Találatok száma - 10 db
77Style

77Style

Akár kényeztetően gazdag bársony, elegáns selyem, üde pamut vagy különleges brokát, a lakástextilek mindegyike a látvány és a hangulat eszközével, különös érzékenységgel varázsolja még szebbé a lakást. Ráadásul könnyen és gyorsan egy- egy jól megválasztott új függöny, párna, terítő azonnal átvarázsolja egész környezetét.

Cédrus Textilház

Cédrus Textilház

Cégünk 1999-ben alakult. Kezdetben ruhaanyagokat, gombokat, fonalakat és egyéb kiegészítőket forgalmaztunk. 2002-ben bővítettük kínálatunkat lakástextilekkel, karnisokkal és árnyékolókkal. 2004-ben szerződést kötöttünk egy holland és egy spanyol textilgyártó céggel, kizárólagos forgalmazásra Magyarországon.

Elizabeth Függöny

Elizabeth Függöny

Vállaljuk irodák, közületek, családi házak, lakások komplett függönyözését. Függönyét igénye szerint, kedvezményes áron, szakszerűen megvarrjuk Önnek. Függönyök és egyéb kiegészítő textilek nagy választékban.

Függöny és szőnyeg center

Függöny és szőnyeg center

A nappali dekorálása, függöny ötletek. Rendkívül fontos helyiség, a család életének szintre, egy szépen és praktikusan berendezett nappali, de hogyan díszítsük fel, milyen függönyöket, anyagokat alkalmazzunk?

Függöny sziget

Függöny sziget

Sötétítők: egyszínű, valamint mintás sötétítő és dekoranyagok, black outok, (100% fényzárást biztosít, valamint jó hő -és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik), lángmentesített dekorok, zseniliák, brokátok, vásznak.

Lordex lakástextil

Lordex lakástextil

Ülőgarnitúrák, fotelek, franciaágyak, asztalok és szekrények, függöny és egyéb lakástextil a kifinomult elegancia jegyében. Bútoraink saját gyártásúak, Magyarországon készülnek, kárpitos, asztalos és fafaragó szakemberek által, egyedi méret és rendkívül gazdag bőr-, műbőr-, textilbőr-, textil-kárpit választási lehetőséggel. A kényelmi szempontok figyelembevételével, lehetnek kemény, félkemény, puha komfortfokozatúak.

Panoráma Függönyszalon

Panoráma Függönyszalon

A leghatékonyabb és egyben legesztétikusabb sötétítő függönyöket, árnyékoló rendszereket szereljük fel. A sötétítő lakásunk egyik legkiemelkedőbb része. A sötétítő minden ablaknak egy keretet ad, ezáltal kiemeli azt és a szoba dekorációjának fontos részévé teszi. A sötétítők kiválasztásakor fontos szempont, hogy a lakás és a tulajdonosok ízlésvilágához illő sötétítő anyagot és színt válasszunk.

Pié Enteriőr

Pié Enteriőr

Segítünk megtalálni a legjobb utat lakása, háza, stb. ízléses, harmonikus, biztosan az Ön igényeit tükröző textilezéséhez ill. belső kialakításához. Kiváló minőségű, tervezői munkát igénylő függönyök, kárpitok, egyedi szőnyegek és különleges árnyékolási megoldások képezik munkánk lényegét.

Stefánia Függönyszalon, Kecskemét

Stefánia Függönyszalon, Kecskemét

1993-ban nyitottuk meg üzletünket Stefánia függönyszalon néven. Tevékenységünk kizárólag függöny anyagok és kellékek értékesítésére korlátozódott. Vásárlóink igénye alapján hamarosan varrodával bővültünk, melyet nemsokára követett a karnis összeszerelő műhely is.

Hirdetés
Szintetika, Győr

Szintetika, Győr

A szintetika függöny Győr egyik legjelentősebb függöny szaküzleteként áll rendelkezésére, ha bármilyen lakástextilre lenne szüksége. Kollégáink nap mint nap azon tevékenykednek, hogy az általunk kínált textilekkel hozzájáruljanak Győr és a régió számos lakásának, munkahelyének otthonossá tételéhez.

Tuti menü