Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Redőny - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Redőny
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alumínium,- Fa és Műanyag Redőny

Alumínium,- Fa és Műanyag Redőny

Redőnyeink a gyártás során felhasznált kiváló alkatrészeknek köszönhetően remek hő- és hangszigetelők, egyben mechanikai védelmet nyújtanak betörés ellen. Alkalmazásukkal jelentősen mérsékelheti fűtésszámláját, nyáron megóvhatja a lakás belső helyiségeinek felmelegedését. A külső zajokat a minimálisra mérsékelheti, megteremtve ezzel a pihenés és nyugodt alvás feltételét.. A redőnyök tartósak, biztonságosan működnek. Széles forma és színvilágukkal díszítőelemei az épület homlokzatának. A nagy típus választék lehetővé teszi az egyéni kívánságok és elképzelések megvalósítását. Kínálatunkban megtalálható a nyílászárókra utólag felszerelhető külső tokos, a vakolható tokos, a nyílászáróra építhető belső tokos redőny rendszer és a napjainkban ismét teret hódító minden igényt kielégítő fa redőny is. Látogasson el honlapunkra, ahol bővebben tájékozódhat árnyékolóinkról.

Árnyékolómotorok

Árnyékolómotorok

Kényelmesebb, biztonságosabb, energiatakarékosabb otthont szeretne? Válassza a Fény-Őr Kft.-t! Cégünk különböző redőnymotorok forgalmazásával foglalkozik hatalmas választékban. Akár kisebb/kevesebb ablakkal rendelkező, akár tágasabb/több ablakkal ellátott lakást, házat tudhat magáénak, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a legjobb és legegyszerűbb megoldást a redőnymotorizációra. A redőnymotorok vezérelhetők kapcsolóval és távirányító segítségével is, lehetővé téve ezzel a kényelmes mindennapokat. Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal és remek árakkal várjuk! Nézzen körül kínálatunkban!

Árnyéktechnika

Árnyéktechnika

A redőny az az árnyékoló amelynek a népszerűségén az aktuális divat hullámok az 1900-as évek eleje óta nem csorbítottak. Eszlingeni néven a fa lécek-fém kapoccsal összefogott redőnyként redőnyrendszerként terjedtek el hazánkban. Később a technika fejlődésével divattá vált a faredőny lécek helyettesítése műanyag redőnyléccel.

Ausz Bt - Árnyékolástechnika

Ausz Bt - Árnyékolástechnika

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai múltra tekint vissza. Árnyékolástechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával, szerelésével valamint javításával, karbantartásával foglalkozunk. Fény és hővédő rendszerek teljes skáláját felöleli tevékenységünk. Emellett műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásával, beszerelésével, valamint kovácsoltvas termékek gyártásával, szerelésével is foglalkozunk. Ezen termékkörökön belül ingyenes szaktanácsadással, valamint árajánlatadással állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Fa és műanyag redőny

Fa és műanyag redőny

A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny típus, és két fajtája létezik: hagyományos műanyag redőny, új típusú műanyag redőny. A Redőnystúdió és Napellenzőcenter Kft. készséggel áll megrendelői rendelkezésére.

Profiredőny, faredőny

Profiredőny, faredőny

A legrégebbi és legnemesebb redőnyfajta. Magyarországra az 1800-as évek közepén érkezett meg, historikus negyedek építésekor használták. Az első darabok még Németországból érkeztek, a későbbieket már magyar cégek készítették. Emlékezzünk rájuk, a teljesség igénye nélkül.

Redőny Borsod

Redőny Borsod

A redőny ára hamar megtérül, ezért ez egy rendkívül jó befektetés hiszen az energia árak, mint azt tapasztaljuk évről-évre emelkednek! Hogyan spórol nekünk a redőny? Az első és legfontosabb a rendkívül jó szigetelő tulajdonsága. A leengedett redőny és az ablak között egy levegőréteg (légkamra) keletkezik, és ki ne tudná az alapigazságot, hogy a levegő szigetel a legjobban?! Ebben működik közre a redőny.

Redőny szerelés

Redőny szerelés

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött javítunk és szerelünk redőnyöket. Forgalmazzunk alumínium redőny, műanyag redőny és faredőnyt. Értékesítünk redőnymotort, elektromos redőnyt és redőnybe épített szúnyoghálót, illetve naphálót. Szolgáltatásaink között megtalálható a gurtni csere, redőnyzsinór csere, redőnytok csere, redőnymotor csere, redőnyléc csere, elektromos redőny javítás. Termékeinkre 2 3 év teljeskörű garanciát vállalunk. Budapest és környékén ingyenes kiszállással és felméréssel dolgozunk. Egyéb település esetén 3000Ft a kiszállás díja.

Relax árnyékolás és garászkapu technika

Relax árnyékolás és garászkapu technika

Redőnyökből nagy választékban rendelhet típusa, anyaga, működtetése szerint. Legolcsóbb típus a lindab külsőtokos redőny műanyag palásttal. Magasabb kategória az alumínium tokos redőny, melyben már van beépített rejtett ütköző, keskeny gumírozott lefutósín és csapágyazott tengely. Ha hosszú távra tervez, érdemes komplett alumínium redőnyt vásárolnia, mely akár egy generációt is kiszolgál. Ennél a típusnál a tok szerelhető előlappal készül, így bármely hiba könnyen elhárítható.

Hirdetés
Royal Redőny

Royal Redőny

A redőny kiváló árnyékolástechnikai termék. Redőny készülhet alumíniumból, légkamrás műanyagból fából. Redőny alkalmazási területei: ablakok ajtók hő ill. hangszigetelése betörés elleni védelme. Kiszállásunk ingyenes!

Sötétítés a lakásban redőnnyel

Sötétítés a lakásban redőnnyel

A Royal Redőnyök kiváló minőségi alapanyagokból készítik az összes terméküket és magas szakmai képzettséggel rendelkeznek. A redőnyöket a szivárvány árnyalataiban lehet rendelni, műanyagból vagy alumíniumból is. Amennyiben a vásároló szeretné, gurtnis, vagy motoros változatban, esetleg szúnyoghálóval egybeszerelve is rögzíthetőek. Garanciálisan vállalják a munkáikat a cég. Amennyiben a megrendelés előtt személyesen szeretnék megtekinteni a termékeket, lehetőség nyílik rá a budapesti bemutatótermükben.

Volvex redőny automatizálás

Volvex redőny automatizálás

A Volvex számos megoldást kínál a komfortos és környezetbarát technológiák terén, amelyekkel Ön nemcsak növelheti ingatlana értékét, de igazán otthonossá, kényelmessé és energiahatékonyabbá teheti azt. A német precizitással készülő Solarwatt napelemek és naperőmű rendszerek forgalmazása mellett redőny, rolo és napellenző automatikákat, természeti erőforráson alapuló szellőztető és klíma berendezéseket kínálunk vásárlóinknak kedvező áron, teljes körű szakmai tanácsadással, illetve igény esetén kivitelezéssel.

Tuti menü