Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lapfüggöny képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Lapfüggöny - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Lapfüggöny
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bohus Ablak

Bohus Ablak

A modern lapfüggönyöket a többfunkciós felhasználásuk miatt egyre gyakrabban alkalmazzák, ezzel megteremtik a legújabb trendeket a belső építészetben. Akár nagyobb felületek árnyékolójaként, akár belső terek elválasztásakor kitűnő megoldás lehet.

Malom Kft.

Malom Kft.

Lapfüggönyöket (panelfüggöny) 3,4 és 5 pályás karnissal készítünk. A sínek 6m-es hosszig méretre készülnek. A lapok tetszőleges szélességben rendelhetők. Mozgatása történhet kézzel, zsinórral vagy motorral. A lapok készülhetnek textilből, roletta vászonból, papír és trópusi fa anyagokból.

Marton Árnyékolástechnika - lapfüggöny

Marton Árnyékolástechnika - lapfüggöny

A modern lakások kedvelt függönyözési megoldása. A lapfüggöny nem csak esztétikus, de rendkívül praktikus is. Üvegfelületek árnyékolása mellett akár térelválasztóként is funkcionálhat. 3, 4 és 5 pályás változatban készül. A lapok 20-160 cm szélességben és max. 600 cm hosszúságban rendelhetők. Mozgatásuk kézi, zsinórzatos vagy motoros lehet.

Végh árnyékolástechnika

Végh árnyékolástechnika

A lapfüggöny nemcsak dekoratív árnyékoló, de térelválasztásra is kitűnően alkalmazható. Meghatározott számú sínben mozognak a tépőzárral felerősített lapok, amelyek számát a méret és a helyi adottságok határozzák meg. A lapok anyaga lehet textil, papirusz, vászon, természetes anyagok, stb. Csak a fantáziánk szabhat határt, hogy hogyan variáljuk a lapokat. Lehet mindegyik egyforma, különböző színűek váltakozva vagy a lapok szélét valamilyen szegőanyaggal beszeghetjük, stb. A szerkezet többféle színben és stílusban kapható, ahogy a képek is mutatják. A lapfüggöny mozgatása kézzel, pálcával, zsinórral és motorral is lehetséges.

Tuti menü