Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Black out függöny képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Black out függöny - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Black out függöny
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anikó függöny

Anikó függöny

Kifejlesztették az úgynevezett black out anyagot, amely a fény 100%-át visszaveri és nem utolsó sorban hőszigetelő is, így nemcsak a későn kelőknek és a mozihatást kedvelőknek áldoz, hanem a fűtésszámlát is megrövidítheti, hiszen a függöny télen fűt, nyáron hűt. És ráadásul nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk miatta.

Bétex

Bétex

A Bétex ZRt jogelődjét 1947-ben alapította a magyar állam. A vállalat évtizedeken át elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytatott. A rendszerváltást követően, 1993-ban a cég részvénytársasággá alakult, egyidejűleg privatizálták. A részvények ma 100 %-ban magyar állampolgárok tulajdonát képezik.

Textilpont

Textilpont

A sötétítő függönyök tökéletes példája, neve az angol elsötétít szóból ered, mely játékosan, de nagyon találóan utal a szerkezetében fellelhető fekete terjedelmesített fonalakra, mely lehetővé teszi a fény teljes kizárását.

Textilshop

Textilshop

A blackout anyag, egy speciális eljárással készült úgynevezett technikai textil, melynek az a funkciója, hogy kizárja a fényt, és a hőt a lakásból. A különbség a hagyományos és a blackout függöny között, hogy az utóbbinál két szál közé szőnek egy fekete szálat - ami a drágább anyagoknál szénszál, az olcsóbbaknál normál textilszál- ezért sötétít annyira hatékonyan, és ezért nevezik fényzáró anyagnak is.

Tuti menü