Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablakfólia képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Ablakfólia - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Ablakfólia
Keresés
Találatok száma - 7 db
Backlight

Backlight

A leggyakrabban alkalmazott alapanyagok mellett megtalálhatóak a közkedvelt nagyfelületű reklámok esetén használt építési hálók, perforált ablakfólia alapanyagok. Minden esetben UV stabil festékkel biztosítjuk a reklám tartósságát.

Complex ablakfólia

Complex ablakfólia

Napjainkban egyre több olyan lakóház, irodaház, üzlet stb. épül, amelyben igen nagy az üvegfelület. Az üvegszerkezeteken keresztül bejutó hő mennyiségét a hővédő ablakfólia akár 80%-kal csökkenti. Kültéri hővédő ablakfólia alkalmazásakor, esetenként 8-10-12 hőfok csökkenés is elérhető.

Csöppös és Társa Kft.

Csöppös és Társa Kft.

Az LLumar síküveg-fóliák különböző fémszórt, alumíniumszórt, UV kezelt és kémiailag színezett poliészter rétegek különleges ragasztóval összelaminált kombinációja, ellenálló karcmentes réteggel ellátva, amely bármilyen üvegfelületen betörés-, hő-, betekintés-, UV- és fényvédelmet nyújt. Síküveg-fóliáink léteznek víztiszta, színezett, reflektív és nem reflektív verziókban vagy akár mintázott változatokban design célokra, belső és különleges esetekben külső felhasználásra egyaránt.

Exim Electronic Kft.

Exim Electronic Kft.

A biztonsági és betörésvédelmi ablakfólia nagymértékben lecsökkenti a kár okozta költségeket azáltal, hogy az üveget egyben tartja egy nagyerejű robbanás közben és után is. Robbanás esetén a fólia csökkenti a sérülésveszélyt és meggátolja az üvegszilánkok és egyéb törmelékanyagok becsapódását az értékes hivatali berendezésekbe.

Kvazarfólia

Kvazarfólia

A biztonsági ablakfóliák - egy láthatatlan áttörés késleltető védőpajzsot képezve az ablak- és ajtóüvegek felületén - nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással és a vandalizmussal szemben.

Reactor

Reactor

Angol nevén One Way Vision (egyirányú látvány) fólia. A vinyl nyomtatható fele fehér, a ragasztós oldala pedig sötét (többnyire fekete). A fólia felülete perforált, vagyis szabályos elrendezésű apró lyukakkal van tele. A nyomtatott oldalt szemlélő a képpel találkozik, míg a túloldalról a lyukakon kilátnak.

Window Film Consulting

Window Film Consulting

Cégünk családi házak, irodák,és üzlethelységek üvegfelületeinek hátrányaira kínál utólagos megoldásokat. Vakító napsütés, sugárzó hő, fakulás, UV sugárzás, betörés és balesetvédelem, számítógépes adatlopás.

Tuti menü