Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Roletta képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Roletta - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Roletta
Keresés
Találatok száma - 7 db
Árnyéktech Kft.

Árnyéktech Kft.

A roletta, az árnyékolástechnika egyszerű, de praktikus, évtizedek óta közkedvelt árnyékolója. A vászon roletta rendkívül egyszerű kezelhetőségének és kedvező árának köszönheti népszerűségét. Bárhová felszerelhető, oldalfalra, mennyezetre, ablakra.

Euroland - roló, roletta

Euroland - roló, roletta

Roló a belső terek, ablakfelületek hangulatos dísze. A reneszánszát élő roló (népiesen rolló, vagy roletta), gyöngy roletta meghitt légkört biztosít. Még a legmodernebb lakásokban is csodálatos felületeket ötvözhet a lakberendező, de a hagyományos, vagy stílbútorral , sőt az irodai bútorzattal is szemet gyönyörködtető dísz lehet a roló, roletta.

Pié Enteriőr - bambusz

Pié Enteriőr - bambusz

Az európai éghajlat változásával, bizonyos, eddig számunkra távoli alapanyagok is forgalomba kerültek, mint például a bambusz. A bambusz, amely sokféle feldolgozásban vált népszerűvé, szinte minden otthonban megtalálható valamilyen formában.

Predex árnyékolástechnika

Predex árnyékolástechnika

A világon szinte az egyik legősíbb árnyékoló. Magyarországon a régi belvárosi házakkal együtt kezdték el gyártani a régi 'gerébtokos' ablakok árnyékolására. Ez az árnyékoló rendszer a mai napig fent maradt és igen közkedvelt termék. Igaz az is, hogy változtatásokon ment át de a jellege megmaradt és ugyan azon a technológián alapszik.

Royal roletta

Royal roletta

A roletták a belső árnyékolók legrégebbi típusai. A fatengelyes, fehér textillel gyártott roletta már a múlté. A mai korszerű technológiával gyártott textilek a számítógépes munkahelyek árnyékolására is megfelelnek, ugyanakkor dekoratív és könnyen használható megbízható szerkezetek.

Szimpex árnyékolástechnika

Szimpex árnyékolástechnika

A roletta a belső árnyékolók legrégebbi típusa. A fatengelyes, durva fehér textillel gyártott roletta már a múlté. A mai korszerű technológiával gyártott textilek a számítógépes munkahelyek árnyékolására is megfelelnek, ugyanakkor dekoratív és könnyen használható megbízható roletta szerkezetek.

Toproló Bt.

Toproló Bt.

A roletta a reluxához hasonlóan jól ismert, általánosan elterjedt árnyékoló. Működtetése lehet rugós vagy láncos, kívánságra készülhet tokozott változatban is. Szerelhető mennyezetre vagy falsíkra. Motoros változatban ajánljuk térelválasztónak, példál szoláriumszalonokba.

Tuti menü