Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reluxa képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Reluxa - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Reluxa
Keresés
Találatok száma - 6 db
Amrein, fa és lumínium reluxa

Amrein, fa és lumínium reluxa

Svéd OPM gyártmányú alumíniumból, 90-féle színben készül. 25 és 16 mm a lamellák szélessége. Alkalmas lakások irodák árnyékolására. A lamellák, elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét.

Birk-Vik Kft. - redőnyök készítése

Birk-Vik Kft. - redőnyök készítése

Cégünk redőnyök és szúnyoghálók készítésével, szerelésével és javításával foglalkozik. Tevékenységeink közé tartoznak még reluxák, napellenzők, szalagfüggönyök gyártása, szerelése, valamint redőny korszerűsítést is vállalunk. Az árnyékolástechnikai szakmában, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Gyártóként a legrövidebb határidővel tudjuk legyártani a kért termékeket, magas minőségben. Az általunk gyártott termékek kiváló ár-érték arányuk miatt közkedveltek. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra és tekintse meg kínálatunkat.

Gondos Árnyékolástechnika - reluxa

Gondos Árnyékolástechnika - reluxa

A mindenki által ismert alumínium reluxát 25 mm-es és 16 mm-es lamella szélességgel is készítjük. Felszerelhető minden hagyományos és tessauer, valamint hőszigetelt bukó-nyíló ablakra és ajtóra egyaránt.

Heliostop, árnyékolástechnika

Heliostop, árnyékolástechnika

A reluxa az árnyékolástechnika legegyszerűbb fajtája. Kívülről belülről egyaránt öltözteti házunkat irodánkat. Belülről kilátni az utcára, térre de a kívül álló csak az ablakban bezárt illetve kinyitott reluxa látványa fogadja. A reluxa számítógépek mellé különösen ajánlatos, hisz az erős napsugarakat kizárja de a világosságot nem. A reluxa , este a kíváncsiskodók ellen is tökéletes védelmet nyújt.

Marton Árnyékolástechnika - lamellás belső árnyékoló

Marton Árnyékolástechnika - lamellás belső árnyékoló

Lakások és irodák ablakainak egyszerű, hatékony és könnyen szerelhető árnyékoló berendezése. Az alumínium lamellás belső árnyékoló könnyen kezelhető, egyszerűen tisztítható, elegáns díszei a mai modern otthonoknak. A fény mennyisége és iránya a lamellák forgatásával irányítható.

Profiredőny, reluxa

Profiredőny, reluxa

A Reluxa, színes, domború alumínium csíkok, egymás felett. Különböző szélességű csíkok léteznek. A jól kiválasztott reluxa, díszíti a teret, színeivel feldobja a szobát. A lapokat 180 fokon belül lehet beállítani, a mindenkori napállást lehet követni.

Tuti menü