Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karnisok képes leírás - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu
részletek »

Karnisok - Külső és belső árnyékolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sotetites.tlap.hu » Karnisok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Anro karnis

Anro karnis

A Siero rendkívül exkluzív és nemes fém karnis-család. Vonzó stílusa és kilenc különböző végzárói ideális elemei az egyedi ablakdekorációnak. A fém rúdkarnisok egy illetve kétsoros kivitelben, öt színben és öt méretben, valamint kilenc különböző végdísszel kaphatóak. Használja a bal oldali szűrési lehetőségeket!

Függönycenter

Függönycenter

Függönykarnisok és kiegészítőik Minden függönystílushoz találhatunk olyan karnisokat és kellékeket, amelyek egyszerre dekoratívak és a gyakorlatban is jól alkalmazhatóak. Webáruházunkban is kapható fa-, fém- és műanyag karnisok bemutatása.

Karniscenter

Karniscenter

Manapság egyre népszerűbb árnyékolási megoldás a többfajta stílusirányzathoz használható raffroló, ismertebb nevén olaszroló szerkezet. Egyedi kivitelben gyártjuk maximum 3 méter szélességig és magasságig. A textília a tépőzáras sínre helyezhető fel, amely az egész szerkezetet takarja, így drapéria használata nélkül is esztétikus.

Karnisfutár

Karnisfutár

A Karnisfutár széles választékával áll minden kedves vásárló rendelkezésére. Fém és fa karnisrudak különböző típusai, műanyag függöny sínek, alumínium lapfüggöny sínek kaphatóak. Vitázsrudak széles választékával is rendelkezünk.

Tapétakarnis

Tapétakarnis

A műanyag mennyezeti sínek az egyik legegyszerűbb megoldásai a függönyök rögzítésének. A mennyezetbe simulva diszkréten helyezkednek el. 1-2 és 3 sínes változatban forgalmazzuk, fehér színben. A karnist oldalfalra, vagy mennyezetre is szerelhetjük.

Vo-Va Karnis

Vo-Va Karnis

Modern megoldások hívei választhatják a fémkarnis árucsoportunkat, masszív kivitelben, közel 1 mm vastag cső biztosítja a merevséget. A karnisunk Kovácsoltvas jelleget sugall, viszont lényegesen alacsonyabb áron.

Tuti menü